Алисия чака второ дете? (СНИМКИ)

Сезон 12 на „Като две капки вода“ ще се окаже на бъдещите майки

https://lifezone.bg/interesno/alisiya-chaka-vtoro-dete-snimki/131335 LifeZone.bg
Алисия чака второ дете? (СНИМКИ)

Сезон 12 на „Като две капки вода“ ще се окаже на бъдещите майки

Участничката Християна Лoизу участва бременна в предаването, а снощи на сцената като гост се появи Алисия. Феновете бяха в ступор, след като тя показа доста наедрял корем.

Изпълнителката на „Твоя тотално“ бе поканена в „Капките“ като дуетен партньор на Иво Аръков, който се превъплъти във фолк певеца Константин, изпълнявайки парчето „Не си ти“.

Дали наистина след няколко месеца Алисия ще дундурка бебе, или е хапнала малко повече, за сега не е ясно.

Изпълнителката на „Палиш“ крие личния си живот от светлината на прожекторите. Знаем, че има връзка с много богат турчин, който обзаведе по последна мода новия й дом. Дълги години тя живя в столичния квартал „Изток“, но си построи имение в покрайнините на София.

Цяло лято бившата любима на Валери Божинов се развяваше по плажове и басейни в тузарски дестинации със задължителния за долче вита бокал шампанско. Алисия демонстрираше шик и блясък, но името на актуалния й спонсор все още е неизвестно на широката публика.

Алисия отдавна иска да има второ дете, но не можеше да срещне партньор, с който да са на една вълна.

Припомняме, че тя има 17-годишен син от Валери Божинов, който вече живее под един покрив със своята приятелка.

Източник: intrigi.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.