Ан Хатауей за новата си роля и защо се отказа от алкохола

Носителката на „Оскар“ Ан Хатауей казва, че е искала да участва в романтичния филм „Идеята за теб“, защото досега не е играла влюбена жена на 40 години

https://lifezone.bg/interesno/an-hatauey-za-novata-si-rolya-i-zashto-se-otkaza-ot-alkohola/132968 LifeZone.bg
Ан Хатауей за новата си роля и защо се отказа от алкохола

Носителката на „Оскар“ Ан Хатауей казва, че е искала да участва в романтичния филм „Идеята за теб“, защото досега не е играла влюбена жена на 40 години

„Той стана толкова личен за мен“, каза Хатауей, която навърши 40 години по време на снимките на филма, на неотдавнашна виртуална пресконференция. Тя каза, че гледа на тази история като на „метаизследване“ на жените, които се срещат на този етап от живота си.

„През 20-те си години получих много романтични сценарии, а през 30-те се бях съсредоточила върху семейния си живот и майчинството и се опитвах да намеря какъвто и да е път като актриса, докато имах богат личен живот“, казва Хатауей, която е омъжена майка на две деца.

„Не съм забелязала, че от много дълго време не са ми изпращали романтични сценарии“, казва актрисата от „Лешникотрошачката“, „Войната на булките“, „Дяволът носи Прада“ и „Омагьосаната Ела“.

„Затова, когато това попадна при мен - и за мен е голяма чест, че бях първият избор за него, защото това беше толкова красив герой в такъв невероятен свят - част от мен се запита: “Къде отидоха тези истории? Защо спират? Видях пътя към отговорите в сценария.“

Филмът е написан от Дженифър Уестфелд и Майкъл Шоуолтър, които са режисьори на адаптацията на едноименния роман на Робин Лий, а премиерата му е в четвъртък в Prime Video.

Наскоро в разговор с репортери Хатауей засегна темата за отказа си от алкохола. Неотдавна тя разкри, че е спазила обещанието си от 2019 г. в шоуто на Елън ДеДженерис да се откаже от алкохола преди синът ѝ да навърши 18 години, за да може да му даде достатъчно време и да не го води на училище с махмурлук. По това време Ан и съпругът ѝ - продуцентът Адам Шулман, имат само един син - Джонатан, но актрисата скоро ражда още едно момче - Джак.

 

Източник: upi.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.