Андре Токев скача от затвора в предаване с деца

Шеф Токев ще води готварско шоу за малчугани

https://lifezone.bg/interesno/andre-tokev-skacha-ot-zatvora-v-predavane-s-deca/123163 LifeZone.bg
Андре Токев скача от затвора в предаване с деца

Шеф Токев ще води готварско шоу за малчугани

След престоя в затвора с ново предизвикателство се захваща шеф Андре Токев. Интересното е, че този път той ще работи с деца, което не кореспондира с шестмесечния му период зад решетките. За новия проект потвърди самият той.

 

За предаването все още няма избрано име. Ясно е, че ще се излъчва по кулинарния канал „Soult&Peper”. В него участие ще вземат деца до 12-годишна възраст, а шоуто ще бъде тип състезание, подобно на нашумелите по националните телевизии „Мастър шеф“ и „Хелс китчън“. В момента тече записването за предаването, а съвсем скоро предстоят и кастингите на децата. Шоуто ще се излъчва през следващата година. Освен шеф Токев, който ще влезе в ролята на водещ и ментор, ще се присъединят и неговите колеги от популярните кулинарни предавания. Те вероятно ще се включват поетапно и ще изпълняват ролята на жури, което ще оценява децата.

 

Андре Токев бе за кратко в затвора, след като бе заловен да кара в нетрезво състояние по софийските улици. Той управляваше атомобила си, правейки странни маневри, бягащ от полицията със спукани гуми, изтъркани до джанта. Той признава, че престоят в затвора му се е отразил помъдряващо и не съжалява за това време. Срещнал е различен тип хора и споделя, че  не е изпадал в трудни ситуации зад решетките. Наложило му се е да готви за над 300 души, което приема като добър опит.

 

Източник: marica.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.