Анджелина Джоли се разхожда без бельо (СНИМКИ)

Феновете й са притеснени за нея в последно време

https://lifezone.bg/interesno/andzhelina-dzholi-se-razhozhda-bez-belyo-snimki/125913 LifeZone.bg
Анджелина Джоли се разхожда без бельо (СНИМКИ)

Феновете й са притеснени за нея в последно време

Причината за това е външния вид на звездата. Първо една от най-съблазнителните актриси на нашето време замени елегантните си тоалети с безформени измачкани халати. Може би по този начин се опитва да прикрие ужасяващата си слабост. Факт е, че Анджелина не обръща внимание на външния си вид.

Имаше известен период, в който актрисата разцъвтя. Появяваше се в стилни тоалети и луксозни рокли, но това не продължи дълго.

На повечето папарашки снимки Анджелина изглежда много остаряла и съсухрена. Това не е изолиран случай и подобни промени у нея се забелязват от много време насам.

Звездата бе заснета на разходка в Лос Анджелис. Вместо в черно този път тя се бе облякла в светлосив пуловер, но забрави да си сложи бельо.

В момента Анджелина е заета със снимките на филма  „Мария“. В него тя играе оперната певица Мария Kaлас. По всичко личи, че работата се отразява благотворно на звездата. Но личният й живот след раздялата с Брад Пит все още не върви добре.

Делата между бившите съпрузи все още продължават. За разлика от Анджелина Пит откри щастието в лицето на дизайнерката на бижута  Инес де Рамон. Близко до него споделят,           че връзката им е сериозна и нищо чудно скоро да има сватба.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.