Айлин Валерия и Елена оставиха всички без думи след „Ергенът“

Валерия и Елена затоплиха отношенията си още в шоуто

https://lifezone.bg/interesno/aylin-valeriya-i-elena-ostaviha-vsichki-bez-dumi-sled-ergenat/109913 LifeZone.bg
Айлин Валерия и Елена оставиха всички без думи след „Ергенът“

Валерия и Елена затоплиха отношенията си още в шоуто

Колкото и силна да е любовта, то интересът несъмнено е в пъти по-силен.

 

Доказателство за това е случаят на трите моми, изпъкнали най-ярко в интелектуалния сезон на „Ергенът“ по bTV – Айлин, Валерия и Елена.

Последната уж пред камерите е на нож с останалите две заради войната за сърцето на пианиста Евгени Генчев, но се оказва, че трите са станали първи дружки след края на снимките за шоуто.

 

Още щом са си тръгнали от имението на момите, трите заровили томахавките. Към днешна дата са в идеални отношения, което поражда въпроса дали враждата им в предаването е била истинска или по-скоро режисирана, за да вдигне рейтинга.

Трите дами не само се следват в социалните мрежи и си разменят сърчица, а мълвата носи, че планират общи проекти, които все още не са огласени в публичното пространство.

 

Още в шоуто стана ясно, че Елена и Валерия нямат нищо против една друга. След раздумката, двете стигнаха до извода, че имат много общи неща помежду си и ако можеха да се слеят в едно, щяха да се превърнат в идеалната жена за пианиста.

 

Към днешна дата Айлин е най-проспериращата мома от втория сезон на „Ергенът“.

Каратистката не само се радва на най-много фенове и последователи в социалните мрежи, а и вече трупа рекламни договори и ангажименти като модел, генерирайки завидни приходи в банковата си сметка.

Неотдавна се пробва като актриса и явно й е харесало, след като се очаква тези й опити да продължат и занапред.

 

Феновете на Елена и Валерия са двойно по-малко, но те също се радват на обществен интерес благодарение на риалитито, който се опитват с всички сили да осребрят.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.