Азарей: Частичното лунно затъмнение ни удря по финансите

https://lifezone.bg/interesno/azarey-chastichnoto-lunno-zatamnenie-ni-udrya-po-finansite/119708 LifeZone.bg
Азарей: Частичното лунно затъмнение ни удря по финансите

Частично лунно затъмнение ни застига на територията на нашата страна

Природният феномен ще се случи около половин час преди полунощ.

То ще се случи под знака на зодия Телец, заяви астрологът Азарей. В тази връзка той предупреждава, че ни очаква неприятен удар по нашите доходи и парични постъпления.

На местата, където се извършват военни действия, спецовете предвиждат да възникнат унищожителни епидемии.Образуването също ще пострада, откъм финансирането. Азарей предупреждава за скрити мафиотски действия, които обаче ще лъснат на повърхността и ще бъдат разкрити.

Астрологът заявява, че гласуването, което предстои утре, не би трябвало да се случва в този ден.

„Това гласуване няма да бъде ефективно“, предупреждава феноменът.

По-скоро той твърди, че отново ще има фалшифициране на вота, както вече се е случвало в близките години.

Удар на населението ще има и от страна на банките. Напрежението между Марс и Юпитер ще е „виновно“ за това. В резултат банките вдигат лихвите и таксите, което намалява приходите на населението.

Топ астрологът съветва да не се стои под лъчите на Луната, която ще е частично затъмнена. Но е позволено да се медитира и да се молим, което гарантира по-плавния преход от това явление.

Азарей съветва да се обърнем към себе си и да потърсим вътрешната си сила, която ще ни спаси от целия природен негативизъм.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.