Азис се появи на парти с дългогодишната си приятелка Юлиана Кънчева

Тя от доста време страни от светлините на прожекторите

https://lifezone.bg/interesno/azis-se-poyavi-na-parti-s-dalgogodishnata-si-priyatelka-yuliana-kancheva/137657 LifeZone.bg
Азис се появи на парти с дългогодишната си приятелка Юлиана Кънчева

Тя от доста време страни от светлините на прожекторите

Глория също бе сред гостите на рождения ден на столичен клуб по покана на колегата си Азис. В разгара на купона, тя се озова до хитовата певица Ваня Щерева, чиято дъщеря се забърка в грандиозен скандал наскоро. В същото време пред тях се изявяваше именно Мила Роберт.  Тя не само пя, а сподели и колко се кефила, когато ходила на детска дискотека и пуснели дуета на Глория и Азис „Не сме безгрешни“.

Блондинката дори пресъздаде възторга и въодушевлението, с които реагирала в младежките си години на въпросното парче. Веднага след откровението си, тя запя хита с Краля на попфолка. На партито присъстваха и още редица известни личности от лекия бранш.

 

Голямата изненада на вечерта обаче бе появата на ексманекенката Юлиана Къвчева, която е много близка с Азис от дълги години. Вероятно това е и причината, поради която неостаряващата красавица е била на партито. Иначе, тя отдавна стои настрани от светлините на прожекторите и никой няма представа с какво се занимава тя към днешна дата.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.