Барут: Вироглавата Алена взриви Юлиан Вергов!(Снимки)

https://lifezone.bg/interesno/barut-viroglavata-alena-vzrivi-yulian-vergovsnimki/121585 LifeZone.bg
Барут: Вироглавата Алена взриви Юлиан Вергов!(Снимки)

Вироглавата дъщеря на Юлиан Вергов пак му опъна нервите

Тя прилича много по огнен темперамент на татко си и не дава никой да се меси в решенията й. Алена Вергова вече е самостоятелна и прави това, което й хареса.

Докато около баща й още не са стихнали скандалите, които се развихриха заради побоя над колежката му Диана Димитрова, Алена отново влезе в устата на клюкарите.

Баща й се опита и се противопостави на решението й да разнася пици, докато беше още ученичка. Тогава татко й така й скръцна със зъби, а комшиите им станаха свидетели на чутовния скандал между баща и щерка.

„Да ми разнасяш пици, как пък не! В никакъв случай! Не искам дъщеря ми да кръстосва улиците,  а да седи и да си учи въпросите“, скърши тогава мерака й Юлиан.

Сега обаче той не успял да се наложи, защото Алена Вергова е голяма и самостоятелна. Тя стана уличен музикант и не се разделя с китарата, която са й подарили. И не спира да свири по софийските улици.Тя, заедно с няколко приятели бяха щракнати на пейка, облечени непретенциозно. Щерката на Вергов свиреше, а до нея аверите й пафкаха цигари и пиеха нещо.

Минувачите обаче ги стрелкаха неодобрително и подозрително с погледи.

Източник: България днес

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.