Без свян: Дакота Джонсън се появи без бельo (СНИМКИ)

След като се снима в „50 нюанса сиво“, може да си позволи абсолютно всичко

https://lifezone.bg/interesno/bez-svyan-dakota-dzhonsan-se-poyavi-bez-belo-snimki/127811 LifeZone.bg
Без свян: Дакота Джонсън се появи без бельo (СНИМКИ)

След като се снима в „50 нюанса сиво“, може да си позволи абсолютно всичко

 

Колкото и да се съблича Дакоота Джонсън, тя няма да изненада феновете си, понеже вече са виждали голото й  тяло. 

Този път тя надмина себе си. Очаква се Джонсън да зачести публичните си изяви заради премиерата на Madame Web – филм в който главната роля е изпълнявана именно от актрисата. Брюнетката се опитва да сложи звездата си още по-високо с това си превъплъщение.

Щерката на Мелани Грифит се повяви в прозрачен тоалет. Дакота не се притеснява от обектива. Роклята представлява мрежа с втъкани камъни. Деколтето й стигаше чак до пъпа.  За аксесоар тя избра  много нежна огърлица с голям камък. Бе обула класически черни сандали. Видимо акцентът е трябвало да пада само и единствено върху голото тяло на актрисата.

Актрисата става все по-дръзка с приближаващата премиера на Madam Web. Явно до края на пиар кампанията на филма Джонсън ще се превърне в новата безспорна кралица на разголените рокли. Или може би това е намек от страна на Дакота към приятеля й, музиканта Крис Мартин, с когото се среща повече от 6 години, че е време да се оженят?

Източник: blitz.bg

1 Коментара

✔ Transfer 34 980 $. Gо tо withdrаwаl => https://forms.yandex.com/cloud/65d1fb505d2a067f05ff5406/?hs=3278a88d508d0c39f48592b73c89edb4& ✔

5 months before

ykuk21

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.