Бионсе се обясни в любов на Стиви Уондър

Певицата получи „Наградата за новатор“ на музикалните награди iHeartRadio във вторник

https://lifezone.bg/interesno/bionse-se-obyasni-v-lyubov-na-stivi-uondar/130838 LifeZone.bg
Бионсе се обясни в любов на Стиви Уондър

Певицата получи „Наградата за новатор“ на музикалните награди iHeartRadio във вторник

Бионсе направи кавър на кънтри класиката, която бе написана и изпята от Доли Партън. Поп иконата се обясни в любов на своя колега Стиви Уондър: „Благодаря ти много, Стиви, обичам те“, заяви бившата вокалистка на Destiny's Child, след като получи трофея. „Обичам те и те обожавам. Искам да ти благодаря, че проправи пътя за всички нас. За мен е чест да получа това признание от теб, Стиви Уондър. Всеки път, когато някой ме попита кого бих могла да слушам до края на живота си, винаги си ти. Благодаря ти, Бог да те благослови."

Стивий отговори: „Благодаря ти, че мотивираш да направим света по-добро място“, на което певицата отвърна: „И благодаря, че в „Jolene“ свириш на хармоника.“

Миналата седмица Бионсе издаде "Cowboy Carter" - кънтри албум с 27 песни, който преобръща жанра и вече влезе в историята. Феновете явно не могат да се наситят на албума, който вече счупи рекордите за стрийминг в няколко платформи.

Миналата седмица Spotify обяви в социалните мрежи, че в деня на излизането на албума, петък, 29 март, той е станал най-стриймваният албум за един ден в платформата през 2024 г. досега.

Източник: cbsnews.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.