Бионсе взриви Инстаграм с новата си визия (СНИМКИ)

Дори обувките й се вписват в тенденцията за изчистване

https://lifezone.bg/interesno/bionse-vzrivi-instagram-s-novata-si-viziya-snimki/138359 LifeZone.bg
Бионсе взриви Инстаграм с новата си визия (СНИМКИ)

Дори обувките й се вписват в тенденцията за изчистване

Бионсе току-що представи изцяло нов начин на обличане.

На нови снимки, споделени в Instagram, суперзвездата прегръща тенденцията за прозрачност с изцяло бял ансамбъл. Тя носеше тройка артикули на Issey Miyake, включващи структуриран еднореден блейзър, оребрен топ с дълъг ръкав и панталони с широки крачоли - всички те бяха изработени от полупрозрачен, прозрачен бял материал.

Бионсе продължи тенденцията за прозрачност и с други елементи от тоалета си; тя обу чифт прозрачни мрежести обувки с остър връх и се допълни с купчини прозрачни гривни от масивна смола. За финал тя добави бяла мини чанта от Brandon Maxwell и скулптурни бели обеци с висулки.

На снимките певицата на „16 карета“ изглежда стои в магазин за плочи и позира сред винил на Каубой Картър. На едно от изображенията тя дори затвърждава кънтри темата, като допълва едноцветното си облекло с характерната си каубойска шапка.

Родената в Тексас певица, която издаде осмия си студиен албум през март тази година, е разказвала за мотивите, които стоят зад този жанрово различен проект.

„Този албум се подготвяше повече от пет години. Той се роди от преживяването, което имах преди години, когато не се чувствах добре дошла ... и беше много ясно, че не съм“, написа Бионсе в Instagram, а феновете предположиха, че тя може би намеква за изпълнението си с Dixie Chicks през 2016 г. на 50-ите годишни награди на Кънтри музикалната асоциация. „Но заради това преживяване се потопих по-дълбоко в историята на кънтри музиката и изучих нашия богат музикален архив. Чувствам се добре, когато виждам как музиката може да обедини толкова много хора по света, като в същото време засилва гласовете на някои от хората, посветили толкова много от живота си на образованието на нашата музикална история.“

Източник: .harpersbazaar.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.