Благой Георгиев: Срамежлив съм. Не омайвам дамите, а те мен!

Свалил е 14 кг. по време на престоя си в риалитито

https://lifezone.bg/interesno/blagoy-georgiev-sramezhliv-sam-ne-omayvam-damite-a-te-men/110892 LifeZone.bg
Благой Георгиев: Срамежлив съм. Не омайвам дамите, а те мен!

Свалил е 14 кг. по време на престоя си в риалитито

Благой Георгиев влезе в „Сървайвър” преди три месеца и успя да излезе от там като победител с голямата награда  в размер на 150 000 лева.

 

За никого не е тайна, че има 4 деца от 3 жени, както и два брака. В момента е в развод с последната си съпруга Полина.

 

Не крие, че е много щастлив от факта, че е спечелил „Сървайвър“.

„Колкото и да беше тежко, колкото и да исках да си тръгна още първата седмица, когато беше най-тежко, мобилизирах се и дадох най-доброто от себе си. Накрая и спечелих. Това е най-важното“, разкрива бившият футболист.

 

Не крие, че винаги е искал да спечели всяко едно състезание или мач и е тръгвал с цел победа. Не само планирал победата си в „Сървайвър“, а и се готвил за нея. признава, че дори поддържането на елементарната хигиена в риалитито е била много трудна. Не си миели зъбите, не можел да вкара пръстите в косата си от мръсотия. Миели зъбите си с пепелта от огъня, направо „лукс“, както се изразява самият той.

 

Отбелязва, че свалил 14 кг. в „Сървайвър“, което е страшно много, но сега се възстановява и вече е успял да си върне 6-7 кг. от тях. Като се прибрал мислел само за ядене.

След риалитито е категоричен, че не иска да вижда кокос дори и на снимка. Намразил също така и ориза.

 

Твърди, че не е мислил какво ще прави с парите от наградата и допълва, че искал да спечели не заради парите, а заради емоцията да остане последен. Признава, че би участвал и в „Ергенът“, тъй като му се струва интересно предизвикателство.

 

Останал изненадан от това, че Полина подала документи за развод, докато бил в „Сървайвър“ и допълва, че изобщо не очаквал. Там бил без комуникация с външния свят и няма как да знае какво й се е въртяло в главата. Въпреки това приема нещата спокойно и уважава решението й. Допълва, че не таи лоши чувства към нея и й пожелава да открие това, което търси.

 

Категорично отрича да е имал връзка с Татяна и добавя, че това са пълни глупости. Двамата се познават отпреди 5-6 години, но никога не са били интимни.

Няма връзка и с щерката на Ванко 1, така че няма за какво да му избива зъбите. В последните две седмици е разбрал, че вечер ляга с една жена, а сутрин се събужда с друга. Според твърденията му няма връзка и с Мария Обрейкова.

 

Твърди, че той никога не омайва жените, а те него, тъй като е доста срамежлив. Няма определен тип жени, които му харесват. Подчертава, че в момента изобщо не му е до връзки и жени и иска да обърне внимание на децата си.

 

Не крие, че е мислил да напише книга да живота си и дори е убеден, че тя ще е най-продаваната у нас. Съжалява за много неща, но именно изпитанията са го направили по-силен. Признава, че отдавна е загубил бройката на татуировките си, тъй като след осмата е спрял да ги брои.

 

Макар от доста време да се опитват да го фалират, Благой Георгиев е категоричен, че още не е фалирал. Все още може да издържа децата си, живее в собствен дом. Дори напоследък се замисля дали да не си наеме адвокат и да осъди всички, които съчиняват такива измислици по негов адрес.

 

Съжалява за това, че се е отказал твърде рано от футбола и допълва, че можел да играе поне още 4-5 години.

В заключение посочва, че в „Сървайвър“ му дошли много идеи, които мисли да осъществи. Те обаче не са свързани с футбол.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.