Брутални разкрития: Надежда от „Ергенът“ не е случаен човек

Нищо чудно да спечели формата

https://lifezone.bg/interesno/brutalni-razkritiya-nadezhda-ot-ergenat-ne-e-sluchaen-chovek/133724 LifeZone.bg
Брутални разкрития: Надежда от „Ергенът“ не е случаен човек

Нищо чудно да спечели формата

Оказа се, че Надежда Вишева от „Ергенът“  е от много богато семейство. Баща й бил бизнесмен, който обаче зарязал детето си.

Преди седмица момата публикува снимка в социалните мрежи на татко си, която бързо изчезна. Става въпрос за Диян Вишев, който върти хотели и заведения в Цигов Чарк и по южното Черноморие. Има четири фирми, който работят в сферата на внос-износ, дизайн, спедиторска дейност.

Ергенката призна в предаването, че баща й я изоставил когато била малка. Не се интересувал  от нея и майка й.

"Впоследствие леко затоплихме отношенията си, но това се случи неотдавна и да си призная, не мога да го почувствам близък. По-скоро общуваме формално, когато се наложи, по празници и прочие", обяснява блондинката.

Бащата на Надето си намерил гадже по-младо от самата нея. Тя има и брат Дейвид, който е кандидат за депутат от партията на Иван Гешев "Граждански блок" в Пазарджик под номер 8, така че няма никакви шансове да влезе в парламента, както и цялата политическа формация на бившия главен прокурор.

Наскоро стана ясно, че Вишева предлага ултра скъпи услуги за красота. Салонът й предлага изграждане на нокти за 115 лева и маникюр с гел лак за 75 лева. Тези цени са значително по-високи от средните тарифи, практикувани от повечето салони за красота.

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.