Целувката на Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо била кошмарна: Какво още сподели звездата от „Титаник“

Актрисата за това защо целувката с Леонардо ди Каприо в "Титаник" е била "такава бъркотия"

https://lifezone.bg/interesno/celuvkata-na-keyt-uinslet-i-leonardo-di-kaprio-bila-koshmarna-kakvo-oshte-spodeli-zvezdata-ot-titanik/136100 LifeZone.bg
Целувката на Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо била кошмарна: Какво още сподели звездата от „Титаник“

Актрисата за това защо целувката с Леонардо ди Каприо в "Титаник" е била "такава бъркотия"

Актрисата споделя мислите си след повторното гледане на сцената "Аз летя" във филма на Джеймс Камерън от 1997 г., спечелил "Оскар".

Кейт Уинслет си спомня за заснемането на сцената "Аз летя" в "Титаник" с Леонардо ди Каприо, но признава, че "не е било всичко, което всички твърдят".

По време на повторното гледане на някои от най-емблематичните си сцени във видеоклип за Vanity Fair носителката на "Оскар" припомни, че сцената, в която героинята ѝ Роуз целува Джак на Ди Каприо, е много по-объркана, отколкото феновете предполагат.

"Боже мой, той е доста романтичен, нали? Нищо чудно, че всяко младо момиче по света е искало да бъде целунато от Леонардо ди Каприо", пошегува се Уинслет.

Звездата от "Режим" обяснява: "Продължавахме да се целуваме, а аз имам много блед грим и трябваше да проверявам грима - и на двама ни, между дублиранията - и накрая изглеждах така, сякаш съм смукала карамелен шоколад след всяко дублиране, защото гримът му падаше върху мен."

И поради остатъците от по-светлия си грим, тя каза, че Ди Каприо изглежда така, сякаш "малко липсва от лицето му".

При повторното гледане на сцената Уинслет описва конкретната снимка като "кошмар" - проблеми с осветлението и недостъпност на мястото за снимане за екипа гримьори. Актрисата си спомня също, че е трябвало да направи няколко дубъла, тъй като е удряла коляното си в парапета.

Източник: hollywoodreporter.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.