Черешката на тортата: Емили Ратайковски лъсна без бельо след Оскарите

32-годишният модел и писател се появи на звездното събитие с привличаща вниманието рокля на Jacquemus

https://lifezone.bg/interesno/chereshkata-na-tortata-emili-rataykovski-lasna-bez-belyo-sled-oskarite/129346 LifeZone.bg
Черешката на тортата: Емили Ратайковски лъсна без бельо след Оскарите

32-годишният модел и писател се появи на звездното събитие с привличаща вниманието рокля на Jacquemus

Емили Ратайковски поема риск! В неделя 32-годишният модел присъства на партито за наградите "Оскар" за 2024 г. на Vanity Fair в разкошна рокля на френската модна марка Jacquemus.

Ратайковски беше без сутиен в дългата до пода бяла рокля без презрамки и гръб, докато позираше за фотографите на звездното събитие, което се проведе в Wallis Annenberg Center for the Performing Arts в Бевърли Хилс, Калифорния.

Роклята на актрисата имаше квадратна предна част, която едва прилепваше към дребната ѝ фигура, и гръб с прозрачен шлейф. Ратайковски носеше брюнетката си на свободни вълни около раменете, а към бляскавата си визия добави опушено око и нюд червило.

Звездата от "Момичето, което изчезна" се присъедини към други знаменитости, които позираха на червения килим по време на партито за Оскарите, включително Марго Роби, Кендъл Дженър и Ванеса Хъджънс.

Няколко дни бяха натоварени за Ратайковски, която в петък отпразнува третия рожден ден на сина си Силвестър.

Авторката на "Моето тяло" сподели в Инстаграм сладък барабан по случай специалния ден на Слай, на който дуото майка-син се кикоти, гушка се и позира заедно.

"Слай е на ТРИ години! На този ден преди три години усетих как душата на моето красиво бебе идва на бял свят, държах го на гърдите си и, боже мой, как мина времето", написа Ратайковски в поста си.

"Да наблюдавам как Слай се превръща в любящия, любопитен, забавен и мил човек, който е, е радостта на живота ми. Чувствам се толкова щастлива, че мога да се нарека майка на Слай. Нямам търпение да видя какво ще последва ", добави тя.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.