Чичото на Кейт Мидълтън влиза в Биг Брадър: Ще разобличи ли кралското семейство?

Гари Голдсмит е по-малкият брат на Керъл Мидълтън

https://lifezone.bg/interesno/chichoto-na-keyt-midaltan-vliza-v-big-bradar-shte-razoblichi-li-kralskoto-semeystvo/128956 LifeZone.bg
Чичото на Кейт Мидълтън влиза в Биг Брадър: Ще разобличи ли кралското семейство?

Гари Голдсмит е по-малкият брат на Керъл Мидълтън

Голдсмит е вече известен на таблоидната преса във Великобритания, а кралското семейство на Великобритания получава шамар след шамар. Чарлз се бори с онкологично заболяване, а принц есата на Уелс Кейт Мидълтън претърпя коремна операция, а възстановяването е доста тежко.

На този фон новината, че чичото на Кейт влиза в Вип Брадър не радва никого. Всички са притеснени какво ще говори той в шоуто.

58-годишният бизнесмен се зарече, че няма да причинява безпокойство на кралското семейство. Той обича племенницата си и няма да й навереди, имайки предвид стресовата ситуация.

Докато се настаняваше в къщата, Гари разговаря с Луис Уолш и Шарън Озбърн, и двамата на 71 години, за възгледите си за кралското семейство и осъди Меган, че е променила семейната динамика. Той също твърди, че Хари „ще се върне и отново ще бъде част от бандата един ден“.

Признавайки, че не се е срещал с Меган, Гари каза: „Имам мнение, че Хари беше наистина, наистина много обичан и когато бяха тройка, така че Кейт, Уилям и Хари изглеждаха наистина комфортно заедно, а след това изведнъж има допълнителна динамика който идва, поставя пръчка в спиците и създава толкова много драма, която не мисля, че наистина има, и пренаписва историята, казвайки колко нещастен е бил и просто не мисля, че това е честно.

Източник: lifestyle.bg

1 Коментара

Васил

преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.