Дълбоката тайна, която Дакота Джонсън пази

Крис Мартин и Дакота Джонсън започнаха да се срещат през 2017 г. и запазиха романтиката си извън полезрението на обществеността

https://lifezone.bg/interesno/dalbokata-tayna-koyato-dakota-dzhonsan-pazi/129163 LifeZone.bg
Дълбоката тайна, която Дакота Джонсън пази

Крис Мартин и Дакота Джонсън започнаха да се срещат през 2017 г. и запазиха романтиката си извън полезрението на обществеността

Двамата винаги са пазили отношеннията си в тайна, включително и новината за годежа си.

47-годишният фронтмен на Coldplay и 34-годишната актриса от "Мадам Уеб" "се сгодиха преди години, но не бързаха да се женят", казва близък до двойката източник пред PEOPLE.

Преди това, през декември 2020 г., Джонсън беше забелязана да носи голям изумруден пръстен на лявата си ръка, но тогава двойката отказа да коментира. Източник потвърди пред PEOPLE, че пръстенът всъщност е годежен.

Тя беше видяна да носи блясъка и по време на празнуването на 34-ия си рожден ден с Мартин в Лос Анджелис през октомври и на събитието на фондация "Надежда за изследване на депресията" през ноември, но го свали по време на участието си като водеща на Saturday Night Live през януари, пише изданието.

От години се носят слухове, че двойката, която започна да се среща през 2017 г., е сгодена, макар че източникът добавя, че дуетът "е имал възходи и падения" по време на връзката си. Бащата на актрисата Дон Джонсън също беше попитан за слуховете за годеж на двойката в предаването "Добър ден, Ню Йорк".

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.