Дара се обърна към Бога и се стреми към духовно извисяване

Откакто станала набожна, развила още повече умението си да прощава

https://lifezone.bg/interesno/dara-se-obarna-kam-boga-i-se-stremi-kam-duhovno-izvisyavane/116709 LifeZone.bg
Дара се обърна към Бога и се стреми към духовно извисяване

Откакто станала набожна, развила още повече умението си да прощава

Прави впечатление, че напоследък Дара, която се изявява като ментор в „Гласът на България“, е станала по-набожна дори от колегата си Миро, който тази година също е част от шоуто. Той открай време говори за силата на Бог, а сега и Дара е започнала да разсъждава като него.

 

Тя получи множество честитки по повод 24-та си годишнина. Почитателите й не пропускат да подчертаят, че изглежда по-добре от всякога. Още миналата година тя успя да се сбогува с доста килограми чрез т.нар. фастинг и вече се радва на изключително тънка талия и стегнати мускули, които не спира да подчертава с оскъдни тоалети.

 

Неведнъж е споделяла, че 4 пъти седмично ходи на фитнес, но покрай ангажиментите й в „Гласът на България“ се случва и да пропусне.

Истината е, че вдъхновението на Дарина Йотова, както е истинското име на певицата, е настоящата й любов – докторът по фармакология Ервин Иванов, занимаващ се със създаването на новаторски медикаменти от канабис.

 

Светската мълва носи, че именно любовта към тревата ги сближила. Тя дори показа гаджето си за пръв път от Нидерландия, където продажбата на марихуана е легална. В миналото Дара често сменяше мъжете, но с Ервин се задържа доста време.

 

Преди да открие любовта в негово лице, Дара излизаше с 26-годишния рекламист Мартин Димитров и дори се канеше да заживее под един покрив с него, но се разделиха. След това имаше кратка връзка с диджея Живко Гичев, но най-известното й гадже е колегата й Константин Трендафилов – Папи Ханс.

 

Отбелязва, че таи приятелски чувства към бившите си гаджета и не злобее. Развила още повече умението си да прощава, откакто станала набожна и повярвала в божествената енергия. Категорична е, че прошката трябва да се дава от сърце, защото само така човек се извисява и и се доближава до духовното съвършенство.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.