Дъщерята на Наталия Симеонова предизвика истински фурор в „Гласът на България“

Вики Ризов изправи журито

https://lifezone.bg/interesno/dashteryata-na-nataliya-simeonova-predizvika-istinski-furor-v-glasat-na-balgariya/142872 LifeZone.bg
Дъщерята на Наталия Симеонова предизвика истински фурор в „Гласът на България“

Вики Ризов изправи журито

Музикалното трио "Фида" развълнуваха цяла България с изпълнението си на "Айде, слушай, слушай". И четиримата ментори обърнаха креслата си. Ризов призна, че много са се колебали в кой отбор да отидат. Красавиците попълниха отбора на Графа, който използва супер пас бутона си.

Така треньорът си гарантира, че този участник ще е част от неговия отбор и безапелационно оставя след себе си останалите ментори, които също са се обърнали на изпълнението. Благодарение на „супер пас бутона“ участникът, в случая триото, пък има уюта и предимството да прескочи един от етапите в шоуто и да не участва в елиминациите. Затова "Фида" ще се срещне с конкуренцията чак във вокалните двубои.

"Целта на нашето трио е да представим българския фолклор в неговото автентично звучене, но и с нов прочит. Двете могат да съществуват заедно, без да си пречат", категорични са трите момичета.

Те разкриха, че са се срещнали в хор " Нуща ". Той е основан през 2013 година и е направил доста за българския фолклор, допълниха девойките.

Наталия Симеонова и Денис Ризов не могат да си намерят място от радост по успехите на дъщеря им.

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.