Диона довърши Наско Колев с тези думи

Не може да прости злостните му коментари по неин адрес

https://lifezone.bg/interesno/diona-dovarshi-nasko-kolev-s-tezi-dumi/131217 LifeZone.bg
Диона довърши Наско Колев с тези думи

Не може да прости злостните му коментари по неин адрес

Диона, която неотдавна бе заловена да шофира след употребата на наркотични вещества, очевидно няма да прости на всички онези, които се шегуваха с издънката й или пък просто я обсъждаха. Сред тях бе и рапърът Атанас Колев, който бе интимен приятел на колежката й Лидия. Тогава Колев ехидно се подигра със случката.

 

Диона пък на свой ред също не му остана длъжна и му върна, че никой нямало да чуе за него, ако не бил първо гадже с Мария Илиева, а след това и с Лидия. Според думите й, той цял живот е разчитал на чуждата слава. Диона стигна по-далеч и дори попита: „Това мъж ли е?! По-скоро е хетерос*ксуален п*дераст!“, смля го амбициозната фолкаджийка.

 

Само преди няколко дни тя се възползва от момента, докато отговаряше на въпроси на фенове в тик-ток, да го нападне отново.

„Никой не ми е дал нещо в живота, за да ми държи сметка, а той далеч не е по-праведен от мен. Две години кара кола, без изобщо да има книжка“, отсече певицата, без да разкрива повече подробности.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.