Доказано: Най-мощните предмети, които привличат пари и късмет

https://lifezone.bg/interesno/dokazano-nay-moshtnite-predmeti-koito-privlichat-pari-i-kasmet/111038 LifeZone.bg
Доказано: Най-мощните предмети, които привличат пари и късмет

Всеки разчита на малко повече късмет в живота

Затова се доверяваме на подкови, четирилистни детелини, за да получат мечтаното. Но има пет предмета, които е добре да ги имате в дома си, за да ви донесат повече късмет, здраве и пари.

Власт, сила, стабилност и мъдрост символизира слона. Затова фигурка с огромното тревопасно се вярва, че увеличава богатството и благоденствието в дома. Много се тачи в Индия и Тайланд, където фигурка със слон може да се види във всеки магазин. Той трябва да е с вдигнат хобот и да гледа към входната врата, за да носи пари и благоденствие в къщата.

Според англичаните жълъдите носят късмет и доста радост в къщата. Поверието се заражда по време на нормандското нашествие през 11-ти век. В модерно време се счита, че носят плодородие и щастие.

В Азия бамбукът се вярва, че най-мощните привлича късмета.Както расте бързо, така и в къщата ви бързо нараства късмет, щастие и парите.Може да вземете предмет от бамбук, както и растение в саксия.

Предмет с костенурка или само черупката й, сложени под прага но дома защитават жилището ни от зли сили и нещастия.

 Фигурките от прасе се смята за символ на богатство. И причината за това твърдение идва от миналите векове. В Средновековна Европа само богатите хора можели да си позволят да имат много прасета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.