Дуа Липа доведе наистина красива половинка на наградите "Грами" (СНИМКИ)

Дуа Липа е номинирана за две награди на тазгодишното шоу за хита си от "Барби" "Dance the Night"

https://lifezone.bg/interesno/dua-lipa-dovede-naistina-krasiva-polovinka-na-nagradite-grami-snimki/126936 LifeZone.bg
Дуа Липа  доведе наистина красива половинка на наградите "Грами" (СНИМКИ)

Дуа Липа е номинирана за две награди на тазгодишното шоу за хита си от "Барби" "Dance the Night"

Тази Барби се развихри на червения килим - и то с баща си до себе си!

За външния си вид на наградите "Грами" за 2024 г. Дуа Липа облече сребриста рокля на Courrèges, която според нея я карала да се чувства "силна".

В разговора си с Entertainment Tonight на червения килим Дуа каза: "Чувствам се много развълнувана да го нося. Чувствам се много силна в нея. Определено е тежка, като метална рокля, така че се чувствам като Жана д'Арк."

Металната рокля с дълъг ръкав имаше дълбоко деколте и изрязани части на бедрата. Актрисата от "Барби" носеше огнена коса, спусната на свободни вълни, и смели бижута от Tiffany & Co. Но може би най-добрият й аксесоар за вечерта беше приятелят на ръката й: нейният баща! Дуа доведе баща си, Дукаджин Липа, за голямата си вечер.

28-годишната Дуа е номинирана на тазгодишните награди "Грами" за две награди: за най-добра песен, написана за визуална медия, и за песен на годината - и двете за "Dance the Night" от Barbie. Музикантката, която има и роля във филма като русалката Барби, е в списъка с изпълнители на шоуто, заедно с Били Ейлиш, Оливия Родриго, Люк Комбс и др.

Хитовата песен на Дуа от филма ѝ донесе и номинация за "Златен глобус" и три номинации за наградата на MTV за видео музика.

Източник: people.com

 

1 Коментара

Mark

преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.