Дуа Липа едва не се преби на сцената

Защо певицата беше принудена да промени хореографията за турнето Future Nostalgia

https://lifezone.bg/interesno/dua-lipa-edva-ne-se-prebi-na-scenata/134276 LifeZone.bg
Дуа Липа едва не се преби на сцената

Защо певицата беше принудена да промени хореографията за турнето Future Nostalgia

В интервю за предаването "The Morning Mash Up" на Sirius XM попзвездата споделя, че е паднала "на едно и също място" на сцената.

Хореографията за едно от турнетата на Dua Lipa се оказа малко по-физическа от очакваното.

В неотдавнашно интервю за предаването The Morning Mash Up на Sirius XM 28-годишната попзвезда разкри, че е била принудена да промени хореографията за турнето си Future Nostalgia, съобщава Music News.

"Паднах по време на турнето си, мисля, че веднъж в Барселона, веднъж в Милано на същото място, а това беше просто най-горещата седмица в Европа", започна Липа.

Тя продължи: "И така, някои от моите танцьори се потяха малко повече. И така се подхлъзнах на малка локва пот и трябваше да променим хореографията, за да не се получи малка локва пот точно там, където ще започна да танцувам."

Липа отбеляза, че подобни инциденти са "част от преживяването" по време на турне, като добави: "Това е част от преживяването: "Трябва да имаш малко синини."

Изпълнителката на "Don't Start Now" издаде третия си студиен албум "Radical Optimism" в петък, 3 май, който се радва на изключителен интерес от феновете.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.