Елена Атанасова: Ако спечеля автомобила от „Капките“, ще си го карам

От време на време спира месото и кара на ябълки и витамини

https://lifezone.bg/interesno/elena-atanasova-ako-spechelya-avtomobila-ot-kapkite-shte-si-go-karam/131161 LifeZone.bg
Елена Атанасова: Ако спечеля автомобила от „Капките“, ще си го карам

От време на време спира месото и кара на ябълки и витамини

Елена Атанасова гледа като късмет и подарък от съдбата участието си в „Като две капки вода“. Макар до момента все още да няма победа в шоуто, на три пъти попадна в челната тройка с превъплъщенията си в „Хиподил“, Джим Кери и Пинк. Смята, че ако продължава в същия дух, би могла да стигне и до финала в зала „Арена София“.

 

Признава, че „Капките“ са нейна сбъдната мечта и следи шоуто от първия му сезон. Като актриса се чувства силно провокирана от образите, които е представила до момента. Най-плашещи за нея си остават мъжките образи. Подчертава, че ще е голямо предизвикателство за нея, ако й се наложи да имитира чалга изпълнител, защото не слуша и разбира този стил музика. Въпреки това, ако й се падне такава задача, би погледнала чисто актьорски на образа.

 

Макар победата да не е приоритет за нея, признава, че ако спечели автомобила, ще си го кара. Твърди, че много по-важен й е житейският и творчески опит, който натрупва в шоуто.

Не се притеснява от журито и дори посочва, че е щастлива от срещата си с тях, приема всяка оценка, която й дадат.

Макар преди време да бе споменала, че смята да се развива и музикално, към днешна дата признава, че не й е останало време да развие това си намерение. Убедена е обаче, че след „Капките“, пътешествието й в театралното изкуство ще е съчетано с ходене на уроци по пеене.

 

В очакване е да излезе филмът „Клас 90“, заснет през миналото лято, а и се надява на добри новини за следващ сезон на сериала „Ол инклузив“. Към днешна дата обаче фокусът й е върху сцената.

 

Споделя, че е от актьорите, които редовно стъпват накриво на сцената и все маже със специален мехлем я глезен, я коляно, а и често е със синини по тялото. Преди години останала и без глас заради студените салони в провинцията. За малко да отложат премиера заради нея в Габровския театър, защото била със сериозна настинка и дори се наложило да бъде хоспитализирана за 7 дни. Била пред пневмония.

 

Признава, че в момента няма мъж до себе си и допълва, че се намира в такава фаза от живота си, в която изкуството е на преден план. Отбелязва, че ще може да настрои сетивата си на вълна любов, когато започне да диша малко по-спокойно, тъй като в момента изобщо не й е до това, а и няма време.

 

Кучето й Кара също е леко ощетена, тъй като разходките й са сутрин или вечер късно, когато приключи с всички ангажименти, рядко успява да й обърне внимание през деня. Убедена е, че ако Кара можеше да говори, вероятно щеше да се жалва.

 

Спазва постите, на моменти пие витамини и добавки, за да се чувства по-добре. Обожава плодовете и винаги има някакъв дори в дамската си чанта. Любими са й ябълките – може да ги яде по цял ден.

 

Обещала си е, че през лятото ще заведе Кара на море, тъй като миналата година не успяла. Освен това има нужда да презареди батериите си за новите професионални предизвикателства. Планира да изкара и известно време на вилата в Банкя.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.