Еминем омъжва дъщерята: Как отпразнува моминското парти?

Ля се шампанско на яхта

https://lifezone.bg/interesno/eminem-omazhva-dashteryata-kak-otpraznuva-mominskoto-parti/132032 LifeZone.bg
Еминем омъжва дъщерята: Как отпразнува моминското парти?

Ля се шампанско на яхта

Дъщерята на Еминем, Хейли Джейд Скот, празнува своето моминско парти. 28-годишната жена е сгодена за Еван Макклинток и отпразнува събитието заедно с приятелите си и сестра си Алейна Мари в Тампа.

Скот сподели снимки от празненството в Instagram, на които тя е заедно с най-близките си приятели на борда на яхта в Тампа. Гостите носеха каубойски шапки за случая, като Скот имаше специална такава в бяло, докато сватбеното ѝ семейство беше с такива в бежово. Скот допълни визията си с изцяло бял бански костюм от две части. На последната снимка от публикацията се вижда, че тя носи бели слънчеви очила и няколко бели панталона. "Тампа баес", написа тя под публикацията, като добави бяло сърце и емотиконка с палма.

В акаунта си в TikTok Скот споделя още кадри от подготовката си, включително торбичките с подаръци за шаферките, които включват високоговорител, машина за бял шум и лекарства и хранителни добавки.

Скот и МакКлинток се сгодиха през февруари миналата година и отпразнуваха като организираха различни партита и срещи с приятели и роднини.

Сестрата й Алейна, се омъжи миналата година. Скот  беше шаферка, а много последователи похвалиха динамиката ѝ със сестра ѝ и я коментираха в публикациите, които бяха споделени в социалните мрежи.

Източник: hola.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.