Ето ги първите снимки на дъщерята на Парис Хилтън

Парис Хилтън публикува първата снимка на дъщеря си и Картър Рум - Лондон, пет месеца след появата ѝ

https://lifezone.bg/interesno/eto-gi-parvite-snimki-na-dashteryata-na-paris-hiltan/132261 LifeZone.bg
Ето ги първите снимки на дъщерята на Парис Хилтън

Парис Хилтън публикува първата снимка на дъщеря си и Картър Рум - Лондон, пет месеца след появата ѝ

Малката е седнала в скута на майка си, докато носи розово облекло и подходяща панделка на главата си в сладките семейни снимки, споделени чрез Instagram в петък.

"Представяме ви Лондон Мерилин Хилтън-Рум", написа Хилтън под снимките, направени от Camraface.

"Откакто се помня, мечтаех да имам дъщеря на име Лондон."

Тя продължи: "Толкова съм благодарна, че е тук, че наистина ценя всеки миг, прекаран с нея. Заедно с Феникс моите ангелски бебета ми показаха любов, за която дори не знаех, че може да бъде толкова дълбока, преди да стана тяхна майка.

Звездата от сериала "Прост живот" зашемети феновете си, когато след Деня на благодарността 2023 г. разкри, че двамата с Реум са посрещнали второто си дете заедно.

Хилтън съобщи за раждането, като сподели снимка в Instagram на 24 ноември на изцяло розова дрешка за момиченце с бродирано име Лондон. Върху едноцветното облекло тя постави и чифт слънчеви очила с червени сърца и плюшено мече.

"Благодарна съм за моето момиченце", пише богаташката наследница под снимката.

Парис упорито криеше дъщеря си от обектива месеци наред. Появата й в социалните мрежи предизвика буйна лавина от коментари.

Източник: pagesix.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.