Ето кои звезди ще открият Олимпийските игри

Церемонията по откриването ще бъде незабравима вечер

https://lifezone.bg/interesno/eto-koi-zvezdi-shte-otkriyat-olimpiyskite-igri/138990 LifeZone.bg
Ето кои звезди ще открият Олимпийските игри

Церемонията по откриването ще бъде незабравима вечер

Събитието на летните игри в Париж ще започне в петък (26 юли) със звездна церемония и ако се вярва на информацията, двете легендарни певици Селин Дион и Лейди Гага ще изпълнят дует в нощта на откриването.

Въпреки че нищо не е официално потвърдено за изпълнението, според информацията двете икони ще споделят сцената, за да изпълнят класическата песен на Едит Пиаф „La Vie en Rose“.

Френският журналист Тиери Моро сподели тази вълнуваща новина. Моро написа в X, че Дион и Гага ще изпеят класиката на Едит Пиаф „La Vie en Rose“.

Той написа: ''Вечерни новини:🚨@celinedionи @ladygaga репетираха в дует „La vie en rose“ на Едит Пиаф. Селин Дион ще бъде облечена от Dior с пелерина от розови и черни пера...''

Носят се слухове, че легендарната певица Дион ще се завърне на сцената, след като през декември 2022 г. си взе почивка, след като ѝ бе поставена диагноза „Синдром на скованата личност“. Дион е пристигнала в столицата на Франция и е споделила въртележка от красиви снимки.

В надписа тя пише: „Всеки път, когато се връщам в Париж, си спомням, че в света има още толкова много красота и радост.  Обичам Париж и съм толкова щастлива да се върна! Благодаря на нашите прекрасни приятели в Лувъра!“

Източник: msn.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.