Феномен: Цели пет лунни и слънчеви затъмнения ни удрят през 2024 (Какво вещаят)

https://lifezone.bg/interesno/fenomen-celi-pet-lunni-i-slanchevi-zatamneniya-ni-udryat-prez-2024-kakvo-veshtayat/125038 LifeZone.bg
Феномен: Цели пет лунни и слънчеви затъмнения ни удрят през 2024 (Какво вещаят)

Цели пет затъмнения ни удрят през тази година

Полусенчесто лунно затъмнение ще е първото, което ще се случи на 24-25 март.Веднага след него, на 8 април, ни удря пълно слънчево затъмнение.Частично лунно затъмнение ни очаква през септември, то ще бъде на 17- и 18-ти, а на 2 октомври отново ще бъде затъмнено слънцето.

Последното за годината затъмнение ще е на 17 октомври, което ще е пълно лунно затъмнение.

При слънчевите затъмнения самата Луна закрива частично или напълно слънцето.При тях се случват големи и значими събития, за които са знаели още древните.

Те могат да променят хода на съдбата на един човек или дори на цялата държава.В този период са възможни изблици на агресия, на невъздържаност, спад на енергията, на жизнените сили, влошено самочувствие,както и отключване на редица болести.

В личен план може да възникнат конфликти и влошаване на отношенията не само с партньора, но и с роднините.Възможни са разриви, трусове,нервни сривове, събуждане на стари и предизвикване на нови болести.

Ноември 2024 година ни очаква още един феномен. Ходове назад за планетите Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн. Това небесно равенство се случва един път в живота.

Освен това ще станем свидетели още на един небесен парадокс. Плутон прави последната си трансформация от Козирог към Водолей. Това „обещава“ големи финансови трусове за години напред.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.