Георги Валентинов бесен на прякора си, Благо Джизъса ликува

https://lifezone.bg/interesno/georgi-valentinov-besen-na-pryakora-si-blago-dzhizasa-likuva/52629 LifeZone.bg
Георги Валентинов бесен на прякора си, Благо Джизъса ликува

Двамата баджанаци Благо Джизъса и Георги Валентинов се закичиха с нови прякори в „Сървайрвър“

Бившият годеник, ММА боецът Валентинов и бившия мъж на Златка Райкова-Благо получиха нови прозвища в приключенското шоу.

Но докато екс футболистът се кефи на него, силовакът е бесен от прякора, който му лепнаха.

Защото Георги Валентинов прекръстиха на анимационния герой от култовото филмче Фред Флинтстоун-Барни Ръбъл. Зрителите на шоуто за оцеляване му лепнаха това прозвище заради фигурата му и непрекъснатото му пъчене, характерно за дребния блондин от детската анимация.

„Остава само да наддаде победния зов и да се събере с Антония Петрова-Батинкова и мъжа й Ивайло Батинков, в ролята на Уилма и Фред Флинтстоун. Тримата да участват в някое култово шоу и нещата ще са на шест“, гъбаркат ги в мрежата.

Още в самото начало на състезанието Благо Георгиев шашна своя отбор на известните. Те бяха силно впечатлени от неговите умения в неравната битка в синьо-зелените води на Доминикана, където трябваше да премине през редица тежки изпитания. И точно когато нещата клоняха към победа на дизайнера Едис от съперниковия отбор, той обърна нещата в своя и на съотборниците си, полза.Като им донесе не само победни точки, но и тотема за имунитет. Заради което те му дадоха прякора „Тигър“, който Благо Георгиев има намерение да запази и извън играта.

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.