Голямото завръщане на Камерън Диас

Актрисата в преговори да се присъедини към Киану Рийвс в режисираната от Джона Хил тъмна комедия "Outcome“

https://lifezone.bg/interesno/golyamoto-zavrashtane-na-kameran-dias/129011 LifeZone.bg
Голямото завръщане на Камерън Диас

Актрисата в преговори да се присъедини към Киану Рийвс в режисираната от Джона Хил тъмна комедия "Outcome“

Камерън Диас иска да направи завръщането си към актьорското майсторство малко по-трайно - Apple Original Films обяви, че тя е в процес на финални преговори за участие заедно с Джона Хил и Киану Рийвс в предстоящата мрачна комедия "Outcome".

Режисиран от Хил по сценарий, написан съвместно с Езра Уудс, "Outcome" ще играе Рийвс като Риф, повредена холивудска звезда, която трябва да "се потопи в тъмните дълбини на миналото си, за да се изправи срещу демоните си и да се поправи, след като е изнудван с мистериозен видеоклип от миналото си".

Подробности за ролята на Диас не са разкрити, но кастингът е доста впечатляващ. Диас е направила кариера, основана на комедийните ѝ умения, като филми като "Маската", "Сватбата на най-добрия ми приятел", "Има нещо в Мери", "Лошата учителка" и франчайзите "Ангелите на Чарли" и "Шрек" са донесли приходи от над 7 милиарда долара в световен мащаб. Освен това тя получи номинации за "Златен глобус", SAG и BAFTA за драматичните си роли във филми като "Да бъдеш Джон Малкович", "Ванила Скай" и "Бандите на Ню Йорк".

През 2018 г. Диас се оттегли от Холивуд и се съсредоточи повече върху начинанията си като автор на бестселъри и предприемач. Но присъединяването на Диас към Хил и Рийвс в "Outcome" е добре дошъл знак, че звездата наистина се "завръща в действие" след дългоочакваното ѝ превъплъщение срещу Джейми Фокс в едноименната екшън комедия на Netflix, което бележи официалното ѝ "излизане в пенсия".

Източник: variety.com

1 Коментара

Васил

преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.