Хали Бери лъсна в рокля, която не оставя нищо на въображението (СНИМКИ)

Никой не може да й даде 57 години

https://lifezone.bg/interesno/hali-beri-lasna-v-roklya-koyato-ne-ostavya-nishto-na-vaobrazhenieto-snimki/140489 LifeZone.bg
Хали Бери лъсна в рокля, която не оставя нищо на въображението (СНИМКИ)

Никой не може да й даде 57 години

Възрастта е просто число, когато гледаме Хали Бери. Холивудската актриса изглежда зашеметяващо за възрастта си.

Марк Уолбърг, Хали Бери и други звезди присъстваха на премиерата на новия оригинален филм на Netflix The Union в понеделник вечер в Лос Анджелис. Тя се появи в тоалет, който не оставяше нищо на въображението. Актрисата не се притесняваше да показва тялото си пред камерите, за да покаже прозрачната черна рокля.

„Съюзът“, който дебютира в Netflix в петък, е комедиен шпионски трилър за тайна правителствена организация, наречена „Съюзът“, Бери играе Роксана Хол, шпионин на Съюза, която се завръща в Ню Джърси 25 години след като е прекратила романса си с приятеля си от гимназията Майк Маккена (Уолбърг).

Съюзът се опитва да възстанови откраднати от предател на ЦРУ данни, които идентифицират всеки правителствен служител в САЩ. Тъй като обаче всеки агент на Съюза е включен в списъка с данни, групата се нуждае от някой неидентифициран човек, за да възстанови делото, в което се съхраняват данните, затова Рокси предлага Майк - строителен работник от Ню Джърси, който неохотно се присъединява към операцията.

Източник: lifestyle.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.