И CNN подхвана БФС! Поканиха Бербатов!

Димитър Бербатов бе гост на американската медия

https://lifezone.bg/interesno/i-cnn-podhvana-bfs-pokaniha-berbatov/121589 LifeZone.bg
И CNN подхвана БФС! Поканиха Бербатов!

Димитър Бербатов бе гост на американската медия

Американският медиен гигант CNN изненадващо отдели телевизонно време за проблемите на българския футбол. Солиден материал за последните няколко години на тотален упадък, скандали и последните кървави протести взривиха световния ефир.

 

Като странична гледна точна бе поканен основният опонент на досегашното ръководство на БФС – Димитър Бербатов. Той даде пример с пропускането на големи форуми за българския национален отбор в продължение на 20 години. Това бе дадено от него като факт, че нещо в организацията не работи правилно. Бербатов заяви още, че 99% от футболните хора у нас са зад него и зад идеята за смяна на управлението.

 

От телевизията проследиха подробно развитието на БГ футбола от 1994 година до мача без публика срещу Унгария на фона на безпрецедентни кървави протести с полицейско насилие извън стадиона. От CNN са потърсили и гледната точка на досегашното ръководство, но от там е получена нападка по адрес на Димитър Бербатов, който се обявява за кандидат-президент без да предстоят подобни избори.  Друг коментар от родната централа липсва.

 

Днес пък Боби Михайлов ще бъде изслушан от парламентарна комисия относно последните събития около националния отбор и ситуацията извън стадиона.

 

Източник: webcafe.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.