Изгавриха се с Константин: Певецът стана жертва на нагла измама

Лично той се оплаква в социалните мрежи

https://lifezone.bg/interesno/izgavriha-se-s-konstantin-pevecat-stana-zhertva-na-nagla-izmama/122562 LifeZone.bg
Изгавриха се с Константин: Певецът стана жертва на нагла измама

Лично той се оплаква в социалните мрежи

Точно преди коледно-новогодишните празници Константин стана жертва на интернет измамници. Самият той прорева в социалните мрежи.

Семейството останало без мечтаните подаръци, които им обещал.

Той показа торбата, която беше поръчал. Вместо подаръци, тя е пълна с бутилки с алкохол.

Разбира се, става въпрос за поредно забавно клипче от страна на Константин, който е станала изключително активен в TikTok и определено умее да измисля забавни неща, които много забавляват хората.

„Съчувствам ти Коце“ – написа колегата му Галин. „На скоро и мен така ме измамиха“ – написа пък фен в същия шегаджийски тон.

Коцето е известен на аудиторията с афинитета си към чашката и не само. Наскоро плъзна и новината,  че ще си прави харем. Става въпрос за еротичното шоу, което се провежда всяка седмица в неговия клуб в Студентски град. Името му е „Ангелите на Константин“. Не кой да е друг, а именно носителката на титлата "Мис Силикон“ Анна Мария Чернева ще влезе в ролята на един от секси ангелите. Обичаният певец ще изиграе чичо Чарли.

"Съгласих се веднага да участвам в това. Стори ми се много приятно. Като професионална актриса за мен няма никакво значение каква ще е ролята ми. Мога да играя и ангел, и дявол“, каза Чернева.

Източник: fakti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.