Извънредно! Ник Биков и Камелия Бикова към журналистът Тодор Стефанов: „Пожелавам ти гладен да останеш“! „Ще те накарам на колене да ми се молиш г*й грозен“! (СНИМКИ)

https://lifezone.bg/interesno/izvanredno-nik-bikov-i-kameliya-bikova-kam-zhurnalistat-todor-stefanov-pozhelavam-ti-gladen-da-ostanesh-shte-te-nakaram-na-kolene-da-mi-se-molish-gy-grozen-snimki-2/140234 LifeZone.bg
Извънредно! Ник Биков и Камелия Бикова към журналистът Тодор Стефанов: „Пожелавам ти гладен да останеш“! „Ще те накарам на колене да ми се молиш г*й грозен“! (СНИМКИ)

Журналистът Тодор Стефанов поучи писмена заплаха от две лица Камелия Бикова и Ник Биков, които имат няколко различни профила в социалната мрежа „Фейсбук“.

В профила си в „Инстаграм“ известният журналист качи снимка на лицето, което го заплашва с „прокуратура и „съд“ каквото и да значи това.

Биков пише до Тодор Стефанов в лично съобщение: „Гледай си твоя живот, защото като гледам дори и пола не си знаеш„!

И накрая Биков завършва: „Пожелавам ти гладен да останеш с твойте писаници и да ровиш на хората в живота лека вечер траверс„!

Според справка от двама източници въпросното лице Ник Биков е родина на Зоя Бикова, която в момента е „изпълнителен директор“ на News24-7.bg.

Друг източник е изпратил скрийншот (екранна снимка) от публикация на Камелия Бикова, която е качила снимка от профила на главния редактор на ИА News24sofia.eu Тодор Стефанов и пише * без редакторска намеса:

Днес след 10 г от загубата на бащата и чичото на децата ми, този гном псевдо журналист с втори клас, облечен в жартиери, бръкна в раната на децата ми, атака срещу дъщеря ми или приятелка , или чучело грозно към кого пишеш тези небивалици.Ти си бил на баща ти в семката когато тези “килари” както ги наричаш са били на тази земя. Много грешен ход към семейството ми предприемаш.Публично те предупреждавам, първо грам не ми пука какви тъпотий с кухата ти глава съченяваш, и второ накърняваш памета на съпруга ми и баща на децата ми . Още веднъж прочета ли подобна гадост , ще те накарам на колене да ми се молиш гей грозен„!

Малко след 20:30 ч. днес Тодор Стефанов инфомира Министерство на вътрешните работи (МВР) както и Софийска градска прокуратура (СГП) за отправените заплахи към него от страна на лицето Камелия Бикова и Ник Биков. За заплахите е информиран и адвокатът на Тодор Стефанов и Мариян Иванов, който още утре ще предприеме всички законови мерки за отправените заплахи в социалните мрежи.

Междувреммно към 22 ч. Калин Стоянов – служебен министър на вътрешните работи (МВР) изпрати кратко писмо, в което казва, че институцията, която той представлява, а именно МВР няма да допусне никакви запалхи към журналисти ни най – малко към медии.

Недопустимо е да се заплашват журналисти и мерки трябва да бъдат незабавно взети срещу лицата, които отправят заплахи към журналисти„! Това коментира Димитър Кангалджиев главен секретар на МВР. Кангалджиев призова медията ни незабавно да подаде писмен сигнал в полицията за писмените заплахи.

От пресцентъра на Софийска градска прокуратура заявиха пред медията ни, че вече са запознати за сигналът изпратен до Тодор Стефанов и вече е предаден на дежурен прокурор, който ще вземе отношение по случая.

Източник: news24sofia.eu

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.