Кейт Уинслет откровено за отношенията си с Леонардо ди Каприо

Актрисата казва, че нейният колега от "Титаник" Леонардо ди Каприо "е имал тази искряща енергия, която е била наистина магнетична"

https://lifezone.bg/interesno/keyt-uinslet-otkroveno-za-otnosheniyata-si-s-leonardo-di-kaprio/122635 LifeZone.bg
Кейт Уинслет откровено за отношенията си с Леонардо ди Каприо

Актрисата казва, че нейният колега от "Титаник" Леонардо ди Каприо "е имал тази искряща енергия, която е била наистина магнетична"

Кейт Уинслет споделя,  че с колегата си от "Титаник" Леонардо ди Каприо "си паснали веднага", когато се запознали на снимачната площадка на филмовия хит.  Носителите на "Оскар" играят обречените влюбени Джак и Роуз в романтичната драма на Джеймс Камерън, която се превърна в един от най-успешните филми през 1997 г.

48-годишната Уинслет разсъждава и за връзката си с Дикаприо в материал зад кулисите от предстоящото издание на филма на 4K Ultra HD DVD.

"След като започнах да работя с Лео, успяхме да намерим своя ритъм", казва тя в клип, споделен от Entertainment Tonight. "И е невероятно да погледнеш назад и да си помислиш за всичко отново", каза тя, добавяйки, че те "си паснали веднага".

"Той беше нещо като безпорядък от дълги, кльощави, некоординирани крайници, беше много свободен и притежаваше тази искряща енергия, която беше наистина магнетична. Спомням си, че си помислих: "О, това ще бъде забавно. Определено ще се разбираме. И ние наистина се разбирахме."

Наричайки 49-годишния Леонардо Ди Каприо "свирепо интелигентен мъж", Кейт Уинслет казва, че той е очарован от периода.

Актрисата, която също като Ди Каприо прави успешна холивудска кариера, казва, че двамата все още намират време да си говорят.

"Знаете ли, ако се замислите, в света, в който живеем сега, да имаш приятелства, които те свързват, и споделена история, това е наистина нещо", казва тя.

Източник: indianexpress.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.