Ким Кардашян разкри как се подмладява: Ще паднете

Този път предприемчивата бизнесдама сподели една от последните процедури, които използва в борбата със стареенето

https://lifezone.bg/interesno/kim-kardashyan-razkri-kak-se-podmladyava-shte-padnete/138479 LifeZone.bg
Ким Кардашян  разкри как се подмладява: Ще паднете

Този път предприемчивата бизнесдама сподели една от последните процедури, които използва в борбата със стареенето

43-годишната Кардашиян обяви  в собственото си риалити как се подмладява. Тя използва сперма от сьомга, за да  изглежда с 20 години по-млада.

„Подлагам се на специална процедура със сперма от сьомга. Това става чрез инжектиране на течността по цялото ми лице“, разкрива пред 68-годишната си майка Ким по време на епизода.

Миналата година aктрисата от „Приятели“ Дженифър Анистън разкри пред в-к „Уолстрийт Джърнъл“, че също се подлага на такъв метод, макар в началото да е била скептична.  Явно Кардашиян не е първата.

Течността има високо съдържание на аминокиселини, което помага доста на хора със суха кожа. Козметичната процедура, която произлиза от Южна Корея, набира все по-голяма популярност сред холивудските звезди, особено сред тези над 40-те.

Преди началото на телевизионната си кариера, Ким се прославя с порно клип, който ѝ донася 5 млн. долара след съдебен спор. Тя пуска няколко модни линии и парфюми. През 2010 г. тя става най-богатата риалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите личности. През август 2011 г. Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията е широко разгласена. През октомври същата година тя подава документи за развод.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.