Кирил Петков се инжектира с ботокс

Освен това спортува три пъти седмично и изпитва ужас само от мисълта за напълняване

https://lifezone.bg/interesno/kiril-petkov-se-inzhektira-s-botoks-2/132602 LifeZone.bg
Кирил Петков се инжектира с ботокс

Освен това спортува три пъти седмично и изпитва ужас само от мисълта за напълняване

Свежият външен вид на лидера на ПП – Кирил Петков, се дължи на инжекции с ботокс, издават негови съпартийци, които чак сега разбрали тайната му.

 

На всеки шест месеца експремиерът се подлагал на инжекции с ботокс в челото в столичен разкрасителен център. Цената на всяка процедура е 900 лв., което е малко по-високо от стандартната, но това било поради факта, че салонът работи с висококачествен продукт, който внася директно от Франция.

 

Ботоксовите инжекции до такава степен изглаждали челото на Киро и опъвали лицето му, че изглежда като бебешко дупе. За да не се засича обаче с хора от простолюдието, той посещавал разкрасителния център в извънработно време – обикновено около 21 ч.

„Кирил изглежда неглиже, но всъщност е изключително суетен. Винаги е държал на външния си вид. Когато преди 2 години забеляза първите белези на остаряването, изпадна в паника. Веднага проучи кое е най-доброто и започна да си поставя регулярно инжекции с ботоксов токсин. Те са напълно незабележими за околните“, разяснява човек от обкръжението на лидера на ПП. Така лицето на Петков замръзва за няколко месеца, след което се подлага отново на процедурата.

 

За последен път си е сложил ботокс преди около седмица и това е причината, поради която изглеждаше изключително свеж при внасянето на изборните документи в ЦИК в сряда.

Освен това лидерът на ПП се стреми да спортува и намира време за това поне 3 пъти седмично.

 

За разлика от съпартиеца си Асен Василев, той изпитва истински ужас от напълняване и следи стриктно килограмите си. Дори да наддаде с половин кило, се подлага на изключително строга диета, а злобарите подмятат, че причината той да се стреми да е слаб и секси, очевидно е Лена Бориславова, която ненавижда дебелите мъже.

 

Съпругът й Мирослав Иванов също е в добра физическа форма. „Може би затова Лена не харесва Асен Василев, но пък той едва ли проявява интерес към нея“, хилят се в политическите среди.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.