Коцето разпуска със семейство и приятели на море (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

По някое време отишъл да отдъхне

https://lifezone.bg/interesno/koceto-razpuska-sas-semeystvo-i-priyateli-na-more-galeriya-snimki/140176 LifeZone.bg
Коцето разпуска със семейство и приятели на море (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

По някое време отишъл да отдъхне

Изпълнителят на вечната балада „Черна Роза“ – Константин, бе засечен да се препича в компанията на половинката си и приятели на баровския плаж „Делфин“ край Ахтопол. В топлия съботен ден семейството на Константин, заедно с двете му деца, отишли заедно с още няколко човека в плажното заведение и се настанили на едни от най-хубавите места, намиращи се на броени метри от морето.

След като свалил синята си тениска, Константин се намазал с плажно масло и се метнал чевръсто на един от барбароните. Както винаги, певецът бил във видимо добро настроение и не спирал да забавлява компанията с набор от свежи истории. Въпреки всичко групата определено не била шумна и не пречили на плажуващите наоколо.

 

След около час, час и половина престой на плажа, Коцето си тръгнал, за да си подремне, тъй като вечерта имал поредно уморително участие в дискотека, но този път на Слънчака. Малко по-късно певецът бил заснет около плажната зона с ефектно бъги.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.