Когато синът режисира сцените на майка си по бикини: Как се чувства Елизабет Хърли

Лиз Хърли и синът ѝ Дамян за "спорните" снимки по бикини и съвместната работа по нов филм

https://lifezone.bg/interesno/kogato-sinat-rezhisira-scenite-na-mayka-si-po-bikini-kak-se-chuvstva-elizabet-harli/129810 LifeZone.bg
Когато синът режисира сцените на майка си по бикини: Как се чувства Елизабет Хърли

Лиз Хърли и синът ѝ Дамян за "спорните" снимки по бикини и съвместната работа по нов филм

Елизабет Хърли участва в "Строго поверително" - криминална драма, написана и режисирана от сина ѝ Дамян.

Той заяви, че няма нищо "противоречиво" в снимките по бикини, които прави за линията плажно облекло на майка си, и настоя, че всичко това е просто част от шоубизнеса.

В интервю за Access Hollywood 21-годишният Дамиан Хърли, който говори заедно с майка си, казва: "Хората смятат, че това е наистина противоречиво. Шоубизнесът е основна част от целия ми живот. Така че за нас това не е нещо, а просто част от бизнеса. Тя прави моите снимки, а аз нейните."

За съвместните усилия на семейството, свързани с модната ѝ марка Elizabeth Hurley Beach, 58-годишният модел и актриса казва: "Кой обича да се снима по бикини? Никой, дори когато си на 22 години и си страхотен. Но е релаксиращо да знаеш, че зад камерата има някой, който се грижи за мен, което в известен смисъл беше същото и в този филм."- казва актрисата.

Дамян, който е син на Хърли от американския бизнесмен Стив Бинг, дебютира като филмов режисьор догодина с криминалната драма "Строго поверително".

Хърли продължи: "Нещата, които сценарият му изискваше от мен, не бяха непременно такива, каквито винаги съм правила във филми много пъти преди това. Но присъствието му там означаваше, че се чувствам в безопасност и обгрижвана, и знаех, че в продукцията и след нея той ще се погрижи за мен. Така че всъщност е доста освобождаващо да работиш със семейството си, може би ще го направя отново."

Източник: news.sky.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.