Коя е ролята, която Джордж Клуни никога не би изиграл отново?

Той споделя, че е направил огромна грешка

https://lifezone.bg/interesno/koya-e-rolyata-koyato-dzhordzh-kluni-nikoga-ne-bi-izigral-otnovo/123768 LifeZone.bg
Коя  е ролята, която Джордж Клуни никога не би изиграл отново?

Той споделя, че е направил огромна грешка

 

Холивудската звезда Джордж Клуни наскоро заяви, че "в света няма достатъчно наркотици", които да го убедят да изиграе отново героя Батман. Преди това актьорът заяви, че приемането на й е една от най-големите грешки в кариерата му.

За първи път носителят на "Оскар" изиграва емблематичната роля във филма "Батман и Робин" ("Batman & Robin") (1997 г.), редом до Арнолд Шварценегер и Ума Търман.

Клуни се превъплъщава в ролята във финалните сцени на тазгодишния филм "Flash" ("Светкавицата") (2023 г.), а за появата си във филма иска отново да носи костюма си от "Батман и Робин". А именно костюмът е известен с гумените зърна.

"Попитах: "Къде са ми гумените зърна? Те казаха: "Можеш ли да минеш без гумени зърна?", а аз отговорих: "Тогава това не е моят Батман, нали?" - разказва актьорът.

По време на гостуването си в подкаста Awards Chatter през 2019 г. Клуни призна, че филмът "Батман и Робин" е бил пълен провал.

"Трябваше да преосмисля начина си на работа. "Бях не само актьор, който получи ролята, но и човек, който е отговорен за филма", казва Клуни.

Източник: .slobodenpecat.mk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.