Краят е близо: Еминем обяви „смъртта на Слим Шейди“

Еминем скоро ще издаде 12-ия си студиен албум „The Death of Slim Shady“

https://lifezone.bg/interesno/krayat-e-blizo-eminem-obyavi-smartta-na-slim-sheydi/132681 LifeZone.bg
Краят е близо: Еминем обяви „смъртта на Слим Шейди“

Еминем скоро ще издаде 12-ия си студиен албум „The Death of Slim Shady“

51-годишният рапър, чието истинско име е Маршал Брус Матърс, сподели новината в социалните мрежи в петък вечерта.

„СМЪРТТА НА SLIM SHADY (COUP DE GRÂCE). Лятото на 2024 г.", написа Еминем в платформата за социални медии X заедно с тийзър за албума. Тoй започва с истински криминален репортер, който обсъжда смъртта на Slim Shady. След това дългогодишният приятел и колега на Еминем 50 Cent се включва в трейлъра.

„Той не е приятел, той е психопат“, казва той. Репортерът продължава: „Същите груби текстове може в крайна сметка да са довели до смъртта му. Присъединете се към мен, докато пресъздаваме събитията, довели до убийството на Слим Шейди".

Характерът на Еминем е известен с по-агресивните и жестоки текстове, които го превръщат в противоречив рапър още в началото на кариерата му.

Албумът ще излезе това лято и ще отбележи завръщането му към музиката. Рапърът изненадващо издаде последния си албум „Music to Be Murdered By“ през януари 2020 г. Той пожъна незабавен успех, класира се на първото място в Billboard 200 и роди хитовия сингъл „Godzilla“ с участието на Juice Wrld, който достигна своя връх под номер 3 в Hot 100.

Източник: timesofindia.indiatimes.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.