Криско преговаря с екипа на Кание Уест

Родният хитмейкър подготвя голям концерт в Арена София

https://lifezone.bg/interesno/krisko-pregovarya-s-ekipa-na-kanie-uest/135296 LifeZone.bg
Криско преговаря с екипа на Кание Уест

Родният хитмейкър подготвя голям концерт в Арена София

Криско прелетя океана, за да преговаря с екипа на Кание Уест. Предстои на 01.03.225 година да направи голям концерт в зала Арена. Той иска да ползва огромната сцена а световната звезда, която е висока колкото 5-етажна сграда.

„Доста време има дотогава, но пък сега билетите са по-евтини. То е все едно да купиш имот на зелено. После можеш да ги продадеш по-скъпо“ – пошегува се по габровски хитмейкърът.

По време на пътешествието си в САЩ Криско ходел на риболов в Маями, но не хванал нищо.

Криско разкри как се е появил трендът „Старият Криско“, а именно в Тик-Ток. Там се завърнали някои негови стари хитове, а хората споделили, че им липсва. Затова темата на концерта е именно тази.

Едно време някои родители се възмущаваха от песните ми, сега аз се възмущавам от текстовете си“ – казва актуалният певец, който вече е баща на две деца.

Криско споделя, че родителството го е направило по-добър човек и доста по-отговорен. Претърпял пълна промяна, сега набляга на здравословното хранене и на спорта. Чете по две книги на месец,  в които се говори за забогатяване.

На прага на лятото Криско планира да изнесе няколко концерта на морето, които ще бъдат като подготовка за мега събитието в “Арена София” на 1 март 2025 г.

Източник: signal.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.