Лейди Гага била дълбока резерва за „Роди се звезда“

Главната роля трябвало да бъде зааета от Адел

https://lifezone.bg/interesno/leydi-gaga-bila-dalboka-rezerva-za-rodi-se-zvezda/127302 LifeZone.bg
Лейди Гага била дълбока резерва за „Роди се звезда“

Главната роля трябвало да бъде зааета от Адел

Брадли Купър разкри, че е имал други планове за „Роди се звезда“. Той е смятал Адел да участва заедно с него. Купър направи своя режисьорски дебют с романтичната музикална драма от 2018 г., в която той играе певеца Джак, а Лейди Гага играе певицата Али.

На Международния филмов фестивал в Санта Барбара през 2024 г. в четвъртък Купър разкри, че е обмислял да помоли Адел да изиграе женската главна роля. След като това не се случило, Бионсе получила ролята. По-късно се наложило да я откаже.

"Тя беше невероятна, но за съжаление не се получи. Спомням си, че бях толкова нервен", каза Брадли по повод на избора на Бионсе.

За сметка на  това Лейди Гаг изигра ролята повече от перфектно. Снощи тя се появи в San Francisco 49ers на Super Bowl с приятеля си Майкъл Полански и губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм и съпругата му Дженифър Сийбел.

Провокативната звезда облече бляскаво яке "San Francisco 49ers". Гага беше една от безбройните звезди, които се бяха събрали на стадион Allegiant, за да гледат Super Bowl LVIII.

Тейлър Суифт, Ким Кардашиян, Джъстин Бийбър, Ариана Гранде, Джей Зи и Бионсе присъстваха, за да станат свидетели на срещата на Kansas City Chiefs срещу San Francisco 49ers.

Източник: trud.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.