Лора Крумова едва се побира в кадър

Така и не можа да се запали по спортните занимания покрай мъжа й и предпочита да се излежава на дивана

https://lifezone.bg/interesno/lora-krumova-edva-se-pobira-v-kadar/127171 LifeZone.bg
Лора Крумова едва се побира в кадър

Така и не можа да се запали по спортните занимания покрай мъжа й и предпочита да се излежава на дивана

Лора Крумова сложи край на диетите и гладуванията, след като изгуби окончателно битката с килограмите и в последно време все по-трудно се побира в кадър. През годините тя се подлагаше на всевъзможни диети, но без особен успех и така и не успя да се втали трайно. Именно поради тази причина 44-годишната водеща е взела решение да сложи край на мъчителните режими за отслабване, гладуване и диети, макар към днешна дата да тежи почти 100 кг.

 

„Не мога да се видя слаба, поне да си хапвам, един живот имам. Спирам с диетите! Имам си мъж, деца, минах и 40-теи, няма закога да отслабвам“, категорична била Лора, чийто мъж е тясно свързан със спорта, но не можа да я запали да тренира.

Макар двойката да са заедно от 14 години, все още нямат брак.

 

През летния сезон Сотир е учител по сърф, а през зимата – преподава уроци по ски в курорта Боровец. Лора Крумова обаче е далеч от тези занимания и предпочита да си отдъхва на дивана. Прави впечатление, че напоследък залага на все по-широки дрехи, за да прикрие наднорменото си тегло, но и този трик е безуспешен.

 

За никого не е тайна, че журналистката напълня драстично покрай раждането на сина й Явор. И макар никога да не е била слаба, по онова време натрупа твърде много излишно тегло. В най-добрите си периоди, тя е тежала 60 кг., а преди бременността й – 70 кг. Към днешна дата обаче това й тегло остава мираж.

 

Водещата на „На фокус“ вече си е дала сметка, че няма да се стопи, затова единствено се надява да не дебелее повече. Мъжът й също я приемал такава, каквато е и не я насилвал да се вталява.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.