Мария Игнатова нажежи страстите с тези снимки

Цяло лято ТВ водещата е на морето

https://lifezone.bg/interesno/mariya-ignatova-nazhezhi-strastite-s-tezi-snimki/140336 LifeZone.bg
Мария Игнатова нажежи страстите с тези снимки

Цяло лято ТВ водещата е на морето

За пореден път Мария Игнатова ни зарaдва със секси снимки от морския бряг. Много по-млади от нея дами и биха завидели. Всички се питат кой е зад обектива, а по всяка вероятност това е съпругът й Нойзи. Едва ли той би бил  спокоен, ако тя се разхожда сама в тoзи вид.

"Малко да подредя камъните по плажа…", пише Мария под кадрите и показва любопитна подредба на морски камъчета в различна големина на една от снимките.

Игнатова е доста активна в социалните мрежи, а феновете нямат нищо против това. Тя изкара трудна година, а сега се е отдала на релакс.

Припомняме, че съпругът й Нойзи бе спипан да шофира под влиянието на  спиртни напитки. Полиция е спряла автомобила Бе Ем Ве, който Ивайло Нойзи Цветков шофирал. Това се случило около 2 часа след полунощ в кв. "Драгалевци“ през 2023г.

Нойзи не говорел разбираемо и това усъмнило полицаите да му направят тест за алкохол. Дрегерът отчел над 2 промила. Цветков е задържан.

Мария трябваше да работи двойно, за да плати гаранцията, а бракът им се разклати от този факт. Изглежда, че към ден днешен са затоплили отношенията си..

Източник: blitz. bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.