Мария Илиева е неузнаваема: Тотално смени визията си

Представя новия сингъл „100 причини“

https://lifezone.bg/interesno/mariya-ilieva-e-neuznavaema-totalno-smeni-viziyata-si/132564 LifeZone.bg
Мария Илиева е неузнаваема: Тотално смени визията си

Представя новия сингъл „100 причини“

Мария Илиева пусна ново парче, което носи заглавието „100 причини“. В клипа я виждаме тотално променена, с къдрава коса. Коментарите в мрежата са по-скоро положителни за новата визия.

Песента е колаборация между нея, Прея и  скандинавският автор и продуцент Martin K, работил с артисти като Jessie J, Lionel Ritchie и Sugababes. Тя е създадена за броени дни.

„100 причини“ е заглавието на лятното турне на обичаната изпълнителка. Билетите вече са в продажба.

„Много се вълнувам, че след тази серия от баладични песни, които имах нужда да изпея и представя, идва време за бърз сингъл, който носи много енергия и добро настроение,” споделя Мария Илиева. „Идва точно навреме за лятното ми турне и се надявам да го пеем заедно с публиката в летните театри на Стара Загора, Варна, Пловдив, Русе и Плевен! Давам ти 100 причини да се бъдем добре, ела, умножи ги по две!” – казва Илиева.

Всъщност мечтата на Мария е била коренно различна. Не мечтаела да стане певица като всяко дете, а пластичен хирург.

„Сигурна съм, че ако бях тръгнала по този път, щях да съм един от най-добрите ни пластични хирурзи, защото имах много добра памет и съм много сръчна. Имам и добро естетическо усещане. Мисля, че щях да се справя много добре с това“ – хвали се певицата.

Източник: signal.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.