Мария Илиева се връща в „Гласът на България“, но този път като треньор

Певицата успя да възвърне формата си отпреди раждането

https://lifezone.bg/interesno/mariya-ilieva-se-vrashta-v-glasat-na-balgariya-no-tozi-pat-kato-trenyor/109683 LifeZone.bg
Мария Илиева се връща в „Гласът на България“, но този път като треньор

Певицата успя да възвърне формата си отпреди раждането

Би Ти Ви определено уцели в десетката с новата си треньорка в „Гласът на България”.

 

Телевизията от години бе подлагана на критика, че вкарва в журито на музикалното състезание певици, които пеят по-зле от участниците в отборите си. Този път обаче зрителите няма да имат основание за подобни критики, тъй като във въртящия се стол сяда Мария Илиева, чиито качества на сцената са безспорни. Именно тя ще заеме мястото на напусналата в края на предишния сезон фолк звезда Галена.

 

Мария Илиева вече има няколко появявания в различни сезони на „Гласът”, но само като гост звезда.

В предстоящото десето издание на шоуто, което ще стартира наесен, тя ще направи дебют като треньор.

„Това е много специално за мен, защото именно моят глас е моя запазена марка”, сподели певицата в социалните мрежи. Преди година и половина тя взе участие във финалната вечер на състезанието в дует с тогавашния претендент за победа Борис Христов. Актрисата Милица Гладнишка, която се изявява и като певица, я разкритикува, че е била твърде забележителна на сцената и по този начин е засенчила партньора си. Според нея Мария е провалила Борис, защото е пяла прекалено добре. Илиева обикновено отминава негативните коментари с аристократично мълчание, но този път си позволи да отговори.

 

„Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не съм го провалила. Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка аз пея така. Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място”, написа Мария.

 

Само две години по-късно Илиева вече не е гост, а треньор в същото предаване.

Предшественицата й Галена, изкара в предаването два сезона. След финала на последното излъчено до момента издание тя официално обяви, че приключва участието си в проекта. Преди дни стана ясно, че същото решение е взел и Любо Киров, с когото Илиева е много близка от години. Той, също като Галена, остана в риалитито в продължение на две сезона.

 

Знак за това бе появата му на откриването на конкурентното шоу на Нова телевизия „Като две капки вода”. Миналата седмица Киров отново пя в предаването за двойници на Маги Халваджиян – във вечерта на българските дуети, а малко преди това съобщи пред Диана Любенова в bTV, че е решил да се раздели с „Гласът на България”. По думите му, причината да напусне е огромната му ангажираност с концерти и турнета. Очаква се скоро да обявят и заместника му.

 

Любо, както и Мария, имат богат опит като членове на журито в музикален формат, но в Нова тв. Преди „Гласът” и двамата работеха в „Х Фактор” на Маги Халваджиян. От доста време обаче това предаване не се излъчва. Преди влизането си в новото шоу Мария успя да влезе в идеална форма, след като през лятото на 2021-а тя роди дъщеричката си.

На сцената тя се завърна много скоро след това щастливо събитие, но й отне доста време, за да възстанови стройната си фигура отпреди бременността. Към днешна дата от излишните й килограми няма и следа. Личи, че Мария тренира, а по всяка вероятност спазва и хранителен режим. Засега не е ясно дали в „Гласът” остават Иван Лечев и Дара.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.