Мармалад! Русата Златка чисто гола на моминското си парти. Шафрантии й мачкат ц*ците (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

https://lifezone.bg/interesno/marmalad-rusata-zlatka-chisto-gola-na-mominskoto-si-parti-shafrantii-y-machkat-ccite-ekskluzivno-video/116843 LifeZone.bg
Мармалад! Русата Златка чисто гола на моминското си парти. Шафрантии й мачкат ц*ците (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Скандално видео на дибидюс голата Злата Райкова се появи в социалните мрежи. Там някогашната плеймейтка празнува моминското си парти видимо нашмъркана или поне пияна до козирката, а силиконовите й цомби изскачат от оскъдното халатче. За капак дузина шафрантии и бивши компаньонки като Светлана Василева-Гущерова и Виктория Джумпарова я опипват сластно, мачкайки напращелите й зърна с ноктопластиките си. 

Злати грам не се притеснява, че е майка на двама сина и скоро ще стане съпруга за втори път. Напротив - тя видимо е решила да му отпусне края, отдавайки се на лесбийски ласки с дружките си. Всъщност силиконовата кукла изглежда толкова неадекватна, че би разтворила крака за всеки, който се изправи пред очите й в този момент, дори за момченцата със съмнителна сексуалност, които беше поканила на моминското си парти.

От циничните кадри се чува, че на пенсионираните бръмчалки грам не им пука, че цял свят им гледа срамотиите, единственото, което ги притеснява е дали ги снимат с филтър, защото следите от разгулния им живот, пиянство и наркомания отдавна са се изписали върху набуханите им с филъри лица, коментираха отвратени зрители.

Мръснишкия т клип бе качен от певицата Андреа, но минути по-късно го изтри, най-вероятно защото филтърът не я прави достатъчно слаба. За щастие на нашите читатели, излагацията на Русата Златка и развратните й аверки може да бъде гледана ексклузивно в kliuki.bg.

Видеото ТУК: https://youtube.com/shorts/1g71ES4c5bc?si=MDbbI_u6iqTkuNHY

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.