Меди ще потопи Club 33 в океан от нежност

Хитмейкърът дава жега в Студентски град на 6 юни, четвъртък

https://lifezone.bg/interesno/medi-shte-potopi-club-33-v-okean-ot-nezhnost/135047 LifeZone.bg
Меди ще потопи Club 33 в океан от нежност

Хитмейкърът дава жега в Студентски град на 6 юни, четвъртък

Най-баладичният глас на попфолка Меди ще изпълни разтърсващите си балади в Club 33 за да даде старт на любовния сезон и палавите приключения. Изпълнителят на “Надежда”, “Да си тук” и “Живей мило мое” идва в Студентски град на 6 юни, четвъртък, а възпитаниците на университетите по традиция ще имат уникалния шанс да слушат любимеца си без да плащат вход.

 

Със сигурност Club 33 ще се пръска по шевовете не само заради невероятния купон, който се задава, но и заради пикантните слухове, които витаят около Меди в последно време. Преди две седмици се заговори, че той се носи на крилете на любовта, а избраницата му е неговата колежка Десита, по-известна като последната любов на покойния Денис Теофиков.

 

Гласовитата фолк надежда също е редовен гост на сцената на Club 33 и нищо чудно съвсем скоро двамата с Меди да гастролират там като творчески тандем, обзалагат се светските хроникьори. Смуглият певец заряза Моника Валериева и бързо я замени с още по-известна мацка - актуалната певица, а преди нея клюките го свързваха с тазгодишната участничка в “Ергенът” Киара.

 

За петък и събота най-горещият клуб на нощна София пък ще вдигне градусите в Студентски град с мощно диджей парти, издадоха от управата на Club 33.

 

За да бъдете и Вие част от най-горещия купон, резервирайте своята маса на телефон +359877333033 или на място в клуба.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.