Мина под дъгата: Дъщерята на Бен Афлек смени пола си

Дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър се разкрива като транссексуална и представя новото си име на панихидата на дядо си

https://lifezone.bg/interesno/mina-pod-dagata-dashteryata-na-ben-aflek-smeni-pola-si/131455 LifeZone.bg
Мина под дъгата: Дъщерята на Бен Афлек смени пола си

Дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър се разкрива като транссексуална и представя новото си име на панихидата на дядо си

Серафина Роуз, 15-годишната дъщеря на актьорите Бен Афлек и Дженифър Гарнър, се представи като Фин на възпоменателната служба за бащата на Дженифър.

 

15-годишната дъщеря на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, известна преди като Серафина Роуз, вече е транссексуална. Те се представиха с новото име Фин на панихидата в памет на бащата на Дженифър - Уилям Джон Гарнър, както съобщава Daily Mail.

Серафина се появява на панихидата за дядо си в църква в Западна Вирджиния. С черен смокинг и подстрижка, те се представиха, докато говореха на мемориала: "Здравейте, казвам се Фин Афлек".

Макар че Серафина беше забелязана с новата си прическа по-рано тази година, тя за първи път се представя публично с новото си име. Дженифър и Бен имат три деца - Вайълет Ан Афлек, 19 г., Серафина и Самюъл Гарнър Афлек, 12 г.

Бен и Дженифър се развеждат през 2015 г. и продължават да отглеждат съвместно децата си. През 2022 г. Бен се жени за актьорката и певица Дженифър Лопес.

Бащата на Дженифър - Уилям Джон Гарнър - почина на 85 години на 2 април. Тя сподели новината за смъртта на баща си в публикация в Instagram. Не се съобщава причината за кончината. Уилям Джон Гарнър, който е работил като инженер-химик в Union Carbide, почина през уикенда на Великден.

Източник: hindustantimes.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.